Twee mannen gearresteerd in Frankrijk voor oplichting met behandeling tegen bedwantsen

Afgelopen week zijn twee mannen gearresteerd in Frankrijk voor oplichting met behandelingen tegen bedwantsen. De twee mannen, beiden in de leeftijd van 25 jaar, werden aangehouden nadat ze een bedrijf hadden opgericht dat zogenaamde ‘bedwantsenbehandelingen’ aanbood. Ze hadden een website waarop ze hun diensten aanboden en ze beweerden dat hun behandelingen effectief waren tegen bedwantsen.

De twee mannen hadden echter geen ervaring met het bestrijden van bedwantsen en hun behandelingen waren niet effectief. In plaats daarvan verkochten ze producten die geen enkele invloed hadden op de bedwantsen. De twee mannen verdienden meer dan €50.000 door mensen op te lichten met hun behandelingen.

De Franse autoriteiten hebben de twee mannen gearresteerd en ze worden nu vervolgd voor oplichting. Ze riskeren een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar.

Het is belangrijk om te weten dat de beste manier om bedwantsen te bestrijden professionele hulp is. Als u denkt dat uw huis bedwantsen heeft, moet u contact opnemen met een professionele ongediertebestrijder om de situatie te laten beoordelen en de beste behandeling te krijgen. Wees voorzichtig met bedrijven die zogenaamde ‘bedwantsenbehandelingen’ aanbieden, want ze kunnen oplichting zijn.