Twee kinderen zwaargewond na brand in Den Bosch, rol van vuurwerk onduidelijk

Vandaag heeft er een brand gewoed in Den Bosch waarbij twee kinderen ernstig gewond zijn geraakt. De brand is ontstaan in een woning aan de Korte Putstraat. De twee kinderen, een jongen en een meisje, zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De politie heeft aangegeven dat er mogelijk vuurwerk betrokken is geweest bij de brand. Er zijn verschillende getuigenverklaringen verzameld die hierover meer duidelijkheid moeten geven.

De brandweer heeft de brand snel onder controle gekregen en de schade is beperkt gebleven. Er is nog geen duidelijkheid over de omvang van de schade. De brandweer heeft aangegeven dat er geen gevaar is voor de omgeving.

De politie is op zoek naar meer informatie over de oorzaak van de brand en de rol van vuurwerk hierin. Er wordt verzocht om getuigenverklaringen te verstrekken als men meer informatie heeft over de brand.

De twee kinderen zijn inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en hebben het goed. De politie blijft onderzoek doen naar de oorzaak van de brand en de rol van vuurwerk hierin. Het is belangrijk dat er meer duidelijkheid komt over de oorzaak van de brand, zodat er maatregelen kunnen worden genomen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.