Twee gewonden door schietpartijen in Rotterdamse woning en leslokaal Erasmus MC: Twee personen gewond geraakt

bij schietpartijen in Rotterdamse woning en leslokaal Erasmus MC

Afgelopen vrijdag hebben twee schietpartijen plaatsgevonden in Rotterdam. Een persoon is gewond geraakt bij een schietpartij in een woning aan de Korte Hoogstraat en een andere persoon is gewond geraakt bij een schietpartij in een leslokaal van het Erasmus MC.

De politie kreeg rond 19.30 uur een melding van schoten in de woning aan de Korte Hoogstraat. Toen de politie arriveerde, vonden ze een persoon met schotwonden. Deze persoon is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie heeft de omgeving afgezet en een onderzoek gestart.

Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding van schoten in het leslokaal van het Erasmus MC. Toen de politie arriveerde, vonden ze een persoon met schotwonden. Ook deze persoon is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie heeft ook hier de omgeving afgezet en een onderzoek gestart.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de slachtoffers of de daders. Er wordt vermoed dat de twee schietpartijen met elkaar in verband staan, maar dit is nog niet bevestigd.

Het onderzoek naar de twee schietpartijen is nog in volle gang. De politie doet er alles aan om de daders te vinden en te vervolgen. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de schietpartijen om contact op te nemen met de politie.