Twee gewonden bij motorrace met zijspan in Groningen

Afgelopen zaterdag heeft er een motorrace met zijspan plaatsgevonden in Groningen. Helaas is het niet goed afgelopen voor twee deelnemers. Beide coureurs raakten gewond bij de race.

De race vond plaats op een circuit in de buurt van Groningen. De twee coureurs die gewond raakten, waren beide ervaren coureurs. Ze hadden al veel races gereden en hadden al veel ervaring met zijspanraces.

Helaas liep de race niet zoals gepland. Er gebeurde een ongeluk tussen de twee coureurs. Beide coureurs raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. De verwondingen waren niet ernstig, maar de coureurs moesten toch even worden behandeld.

De organisatie van de race heeft laten weten dat er alles aan gedaan wordt om te voorkomen dat er in de toekomst nog meer ongelukken gebeuren. Er zullen extra veiligheidsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat er nog meer ongelukken gebeuren.

De motorrace met zijspan is een populaire sport in Groningen. Het is een leuke manier om de stad te verkennen en er is veel competitie tussen de coureurs. Helaas hebben twee coureurs deze race met verwondingen moeten afsluiten. We hopen dat er in de toekomst geen ongelukken meer gebeuren tijdens deze races.