Twee extra lichamen ontdekt in water bij plaats van dodelijk ongeval in Delft

Twee extra lichamen ontdekt in water bij plaats van dodelijk ongeval in Delft

Delft – Twee extra lichamen zijn onlangs ontdekt in het water bij de plaats van een dodelijk ongeval in Delft. Het ongeval vond plaats op vrijdagavond, toen een auto van de weg raakte en in het water terechtkwam. De politie heeft de identiteit van de bestuurder nog niet bevestigd, maar het is bekend dat er twee andere personen in de auto zaten.

De politie heeft de zoektocht naar de twee andere personen voortgezet en heeft uiteindelijk twee lichamen uit het water geborgen. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend, maar de politie vermoedt dat het om twee jongeren gaat.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Er wordt vermoed dat de bestuurder te hard reed en niet in staat was om de auto onder controle te houden. Er wordt ook vermoed dat alcohol een rol heeft gespeeld bij het ongeval.

Het is een tragisch ongeval dat veel mensen diep heeft geraakt. De familie van de slachtoffers is in shock en rouwt om hun verlies. De politie doet er alles aan om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en om de families van de slachtoffers te helpen.