Twee doden en een zwaargewonde na ernstig ongeluk in Gelderse Lunteren

Vandaag heeft er in Gelderse Lunteren een ernstig ongeluk plaatsgevonden waarbij twee mensen om het leven zijn gekomen en een derde persoon zwaargewond is geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de N224, waarbij twee auto’s met elkaar in botsing kwamen.

De politie is ter plaatse gegaan om het ongeluk te onderzoeken en de oorzaak te achterhalen. Uit het onderzoek is gebleken dat de twee auto’s met elkaar in botsing kwamen, waarbij twee personen om het leven zijn gekomen en een derde persoon zwaargewond is geraakt. De politie heeft bevestigd dat de twee overleden personen bestuurders van de auto’s waren.

De zwaargewonde persoon is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie heeft ook bevestigd dat er geen andere personen betrokken waren bij het ongeluk.

Het ongeluk heeft veel schokkende reacties veroorzaakt in de gemeenschap van Gelderse Lunteren. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk en vraagt iedereen die informatie heeft over het ongeluk om contact op te nemen met de politie.

Onze gedachten gaan uit naar de families van de slachtoffers. We wensen de zwaargewonde persoon een spoedig herstel toe.