Twee doden en een gewonde na doelgerichte aanslag op Zweedse nationale in Brussel, dader nog voortvluchtig

Twee doden en een gewonde na doelgerichte aanslag op Zweedse nationale in Brussel, dader nog voortvluchtig

Vandaag heeft een doelgerichte aanslag plaatsgevonden in Brussel, waarbij twee doden en een gewonde zijn gevallen. De slachtoffers waren Zweedse nationalen. De dader is nog voortvluchtig.

De aanslag vond plaats in de buurt van de Europese Commissie, waar de slachtoffers op het moment van de aanslag aanwezig waren. De politie heeft de omgeving afgezet en een onderzoek gestart naar de identiteit van de dader.

Volgens de politie is er geen aanwijzing dat er meer mensen betrokken zijn bij de aanslag. Er is ook geen verband gevonden met terrorisme. De politie heeft een opsporingsbericht uitgegeven voor de dader, maar er is nog geen informatie over zijn identiteit of locatie.

De Zweedse regering heeft haar medeleven betuigd aan de families van de slachtoffers. Ze hebben ook aangeboden om te helpen met het onderzoek naar de aanslag.

De aanslag is een schokkende gebeurtenis die veel vragen oproept. Het is belangrijk dat de politie de dader zo snel mogelijk vindt, zodat er meer duidelijkheid komt over wat er precies is gebeurd.