Twee derde van reddingsoperatie voor Indiase bouwvakkers in tunnel volbracht

Twee derde van reddingsoperatie voor Indiase bouwvakkers in tunnel volbracht

De reddingsoperatie voor Indiase bouwvakkers die vastzaten in een tunnel in het noordwesten van India is bijna voltooid. Na een week van intensieve inspanningen hebben de reddingswerkers twee derde van de 35 bouwvakkers gered.

De bouwvakkers waren aan het werk in de tunnel toen er plotseling een overstroming plaatsvond. De tunnel was ongeveer twee kilometer lang en de bouwvakkers konden niet ontsnappen. Er werd direct een reddingsoperatie opgestart en er werden meer dan 200 mensen ingezet om de bouwvakkers te redden.

De reddingswerkers hebben gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder het gebruik van robots en speciale apparatuur om de bouwvakkers te bereiken. Er werd ook een speciale luchtbalon gebruikt om voedsel en andere benodigdheden naar de bouwvakkers te brengen.

Hoewel de reddingsoperatie nog niet volledig voltooid is, is het al een enorme prestatie dat twee derde van de bouwvakkers al gered is. De overige bouwvakkers worden verwacht binnenkort te worden gered. De reddingswerkers zijn tevreden met de vooruitgang die ze hebben gemaakt en hopen dat alle bouwvakkers veilig en gezond uit de tunnel komen.