Turnster Simone Biles verovert Amerikaans record in aanloop naar WK

Turnster Simone Biles verovert Amerikaans record in aanloop naar WK

De Amerikaanse turnster Simone Biles heeft een Amerikaans record veroverd in aanloop naar het Wereldkampioenschap turnen. Biles, die als de beste turnster ter wereld wordt beschouwd, heeft de meeste medailles verzameld tijdens de nationale kampioenschappen.

De 21-jarige Biles heeft een totaal van 30 medailles verzameld in de afgelopen vier jaar, waaronder 15 gouden medailles. Ze heeft ook twee bronzen medailles gewonnen tijdens de Olympische Spelen van 2016.

Biles is de eerste turnster die zoveel medailles heeft verzameld tijdens de nationale kampioenschappen. Haar prestatie is een bewijs van haar toewijding en hard werken.

De Amerikaanse turnbond heeft Biles geprezen voor haar prestatie en haar toegewijde aanpak. Ze zei dat Biles een inspiratie is voor andere turnsters en dat ze een voorbeeld is voor iedereen die hard werkt om hun doelen te bereiken.

Biles is nu klaar om haar prestaties te verbeteren tijdens het Wereldkampioenschap turnen. Ze heeft al aangekondigd dat ze dit jaar meer medailles wil winnen dan ooit tevoren.

Het Wereldkampioenschap turnen zal plaatsvinden van 2 tot 8 oktober in Stuttgart, Duitsland. Het is de perfecte gelegenheid voor Biles om haar prestaties te verbeteren en haar record te verbreken.

Het is duidelijk dat Biles een van de meest getalenteerde turnsters ter wereld is. Haar prestaties zijn een bewijs van haar toewijding en hard werken. We kunnen niet wachten om te zien wat ze tijdens het Wereldkampioenschap turnen gaat bereiken!