Turkse Voetbalbond Kiest Montella als Nieuwe Bondscoach na Ontslag van Kuntz

De Turkse voetbalbond heeft een nieuwe bondscoach aangesteld na het ontslag van Mircea Lucescu. De nieuwe bondscoach is Vincenzo Montella, die eerder als coach werkte bij AC Milan, Sampdoria en Sevilla.

Montella kreeg de taak om de Turkse nationale ploeg te leiden na het ontslag van Lucescu, die in juni 2020 werd ontslagen. Lucescu had de Turkse voetbalbond twee jaar geleden aangenomen om de ploeg te helpen bij het bereiken van de kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar.

Montella is een ervaren coach die al veel successen heeft behaald in zijn carrière. Hij won de Coppa Italia met AS Roma in 2007 en de Europa League met Sevilla in 2016. Ook was hij verantwoordelijk voor de verbetering van de prestaties van AC Milan, waardoor ze de derde plaats in de Serie A behaalden in 2017.

De Turkse voetbalbond is ervan overtuigd dat Montella de juiste keuze is om de ploeg te leiden naar succes. Hij heeft een goede staat van dienst en heeft bewezen dat hij teams kan leiden naar grote successen. De Turkse voetbalbond verwacht dat Montella de ploeg kan helpen bij het bereiken van de kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar.

Montella zal zijn eerste wedstrijd als bondscoach leiden op 7 september tegen Kroatië. De Turkse voetbalbond is verheugd dat Montella aan boord is en hoopt dat hij de ploeg naar grote successen kan leiden.