Tsitsipás kan Van de Zandschulp niet verrassen in tweede ronde Antwerpen

Tsitsipás kan Van de Zandschulp niet verrassen in tweede ronde Antwerpen

Open

De tweede ronde van het Antwerpen Open is afgelopen en het was een spannende wedstrijd. De Griekse tennisser Stefanos Tsitsipás stond tegenover de Nederlandse tennisser Botic van de Zandschulp. Het werd een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk kon Tsitsipás de overwinning binnenhalen.

Tsitsipás begon de wedstrijd sterk en won de eerste set met 6-3. Van de Zandschulp liet echter niet los en kwam terug in de tweede set. Hij won deze met 6-4. In de derde set was het Tsitsipás die de overhand had en hij won deze met 6-2.

Tsitsipás liet zien dat hij een sterke speler is en dat hij zich niet laat verrassen door zijn tegenstander. Hij was duidelijk de betere speler en liet dit ook zien in de wedstrijd. Van de Zandschulp speelde een goede wedstrijd, maar kon Tsitsipás niet verrassen.

Tsitsipás heeft hiermee een plek in de volgende ronde van het Antwerpen Open verdiend. Hij zal het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de Belgische tennisser David Goffin en de Franse tennisser Gilles Simon. Het wordt interessant om te zien of Tsitsipás ook hier weer zal winnen.