Trump in Nieuwe Rechtszaak: 'Ik Probeerde Verkiezingsuitslag Niet Te Manipuleren'

Trump in Nieuwe Rechtszaak: ‘Ik Probeerde Verkiezingsuitslag Niet Te Manipuleren’

Donald Trump heeft een nieuwe rechtszaak aangespannen waarin hij beweert dat hij de verkiezingsuitslag niet heeft gemanipuleerd. De zaak is aangespannen door de Trump-campagne en staat bekend als de ‘Trump v. Boockvar’-zaak.

De zaak richt zich tegen de Secretaris van de Staat van Pennsylvania, Kathy Boockvar, en beweert dat de verkiezingen in Pennsylvania ongrondwettelijk zijn georganiseerd. De Trump-campagne beweert dat de verkiezingen in Pennsylvania ongrondwettelijke veranderingen hebben ondergaan, waaronder het verstrekken van stembiljetten aan kiezers die niet waren geregistreerd om te stemmen.

De Trump-campagne beweert ook dat de stembiljetten die na de verkiezingsdag werden ontvangen, niet konden worden geverifieerd als legaal en daarom niet mochten worden meegeteld in de verkiezingsuitslag. De campagne beweert dat dit heeft geleid tot een vervalste verkiezingsuitslag.

De Trump-campagne beweert dat de verkiezingen in Pennsylvania ongrondwettelijk werden georganiseerd en dat dit heeft geleid tot een vervalste verkiezingsuitslag. Trump heeft herhaaldelijk beweerd dat hij de verkiezingsuitslag niet heeft gemanipuleerd en dat hij alleen probeerde om ervoor te zorgen dat alle stemmen legaal werden geteld.

Hoewel de Trump-campagne beweert dat de verkiezingen in Pennsylvania ongrondwettelijk werden georganiseerd, is er geen bewijs dat dit het geval was. Er is ook geen bewijs dat de verkiezingsuitslag is gemanipuleerd of vervalst.

Het is nog onduidelijk of de rechtszaak van Trump succesvol zal zijn, maar het is duidelijk dat hij probeert om de verkiezingsuitslag niet te manipuleren. Als de rechtszaak slaagt, kan dit een grote impact hebben op de verkiezingsuitslag in Pennsylvania en mogelijk ook op andere staten.