Trump gaat in beroep tegen uitsluiting uit voorverkiezingen Colorado

Donald Trump, de president van de Verenigde Staten, heeft aangekondigd dat hij in beroep gaat tegen de uitsluiting van zijn naam uit de voorverkiezingen in Colorado. De Republikeinse Partij van Colorado heeft besloten om de naam van Trump niet op de stembiljetten te zetten.

De Republikeinse Partij van Colorado heeft bekendgemaakt dat ze geen kandidaten zullen nomineren voor de presidentsverkiezingen. In plaats daarvan zullen ze een bindende verklaring afgeven waarin wordt gesteld dat de partij achter de kandidaat staat die door de Republikeinse Nationale Commissie wordt gekozen.

Trump heeft dit besluit als onrechtvaardig bestempeld en heeft aangekondigd dat hij in beroep gaat tegen de uitsluiting van zijn naam uit de voorverkiezingen in Colorado. Hij heeft verklaard dat dit een “schandelijke vertoning” is en dat hij er alles aan zal doen om dit besluit terug te draaien.

De Republikeinse Partij van Colorado heeft verklaard dat ze geen kandidaten willen nomineren voor de presidentsverkiezingen omdat ze niet willen dat hun leden worden gedwongen om een kandidaat te steunen die ze misschien niet willen steunen.

Het is nog onduidelijk of Trump succesvol in beroep zal gaan tegen de uitsluiting van zijn naam uit de voorverkiezingen in Colorado. Wat wel duidelijk is, is dat dit een belangrijke stap is in de verkiezingscampagne van Trump en dat hij er alles aan zal doen om te voorkomen dat hij wordt uitgesloten van de verkiezingen.