Troye Sivan geeft optreden in AFAS Live op 20 juni

Troye Sivan komt naar Nederland! De Australische singer-songwriter en acteur zal op 20 juni een optreden geven in AFAS Live in Amsterdam. Het optreden is onderdeel van zijn ‘The Bloom Tour’, waarmee hij zijn nieuwe album ‘Bloom’ promoot.

Troye Sivan is bekend geworden door zijn YouTube-kanalen waar hij vlogs, muziekvideo’s en covers uploadt. In 2015 bracht hij zijn eerste album ‘Blue Neighbourhood’ uit, gevolgd door ‘Wild’ in 2018. Zijn laatste album ‘Bloom’ werd in augustus 2018 uitgebracht en bevat de hitsingles ‘My My My!’ en ‘The Good Side’.

Het optreden in AFAS Live belooft een avond vol energieke popmuziek te worden. Naast de hits uit zijn nieuwe album zal Troye Sivan ook nummers uit zijn vorige albums spelen. Fans kunnen ook rekenen op een aantal verrassende covers.

Tickets voor het optreden van Troye Sivan in AFAS Live zijn nu verkrijgbaar. Het is de perfecte gelegenheid om deze veelzijdige artiest live te zien. Dus als je fan bent, mis het optreden dan niet en koop je tickets nu!