Treinreizigers gestrand door defecte intercity en evacuatietrein, 3,5 uur vertraging

Treinreizigers zijn vandaag gestrand door een defecte intercity en een evacuatietrein. De treinreizigers hebben 3,5 uur vertraging opgelopen.

De treinreizigers waren op weg van Amsterdam naar Den Haag toen de trein stil kwam te staan bij het station in Leiden. De trein had een defect aan de remmen. Er werd een evacuatietrein gestuurd om de passagiers te evacueren.

De reizigers werden naar een andere trein gebracht, maar deze trein had ook een defect. De reizigers werden vervolgens overgebracht naar een andere trein. Uiteindelijk duurde het 3,5 uur voordat de reizigers hun bestemming bereikten.

De NS heeft excuses aangeboden voor het ongemak dat de reizigers hebben ondervonden. Ze hebben ook aangeboden om de reis te vergoeden. De NS heeft ook aangegeven dat ze de oorzaak van het defect zullen onderzoeken.

Het is belangrijk dat de NS de oorzaak van het defect onderzoekt om te voorkomen dat dit soort incidenten in de toekomst nogmaals voorkomen. Treinreizigers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun reis veilig en op tijd verloopt.