Treinreis van Nederland naar Praag nu mogelijk met slaaptrein

Treinreis van Nederland naar Praag nu mogelijk met slaaptrein

Met de komst van de nieuwe slaaptrein van de Tsjechische spoorwegen is het nu mogelijk om met de trein van Nederland naar Praag te reizen. Deze trein biedt een comfortabele en betaalbare manier om deze reis te maken.

De slaaptrein vertrekt elke dag om 19.00 uur vanuit Praag en komt de volgende ochtend om 8.30 uur aan in Nederland. De trein heeft comfortabele slaapcoupés met twee of vier bedden, waarvan de bedden worden voorzien van verschillende comfortabele lakens en kussens. Er is ook een restaurantwagon waar u een maaltijd kunt bestellen.

De prijs voor een enkele reis is ongeveer €50 per persoon, afhankelijk van het seizoen. Er zijn ook speciale aanbiedingen voor groepen en families. De treinreis duurt ongeveer 12 uur, waardoor het een goedkope manier is om deze reis te maken.

De slaaptrein is een geweldige manier om deze reis te maken, omdat het comfortabel en betaalbaar is. Het is ook een goede optie voor mensen die geen zin hebben om lange uren te vliegen of te rijden. Als u van plan bent om naar Praag te reizen, dan is de slaaptrein een goede optie om te overwegen.