Treinen tussen Nederland en Duitsland hervatten normale dienstregeling

De treinverbinding tussen Nederland en Duitsland is hervat met een normale dienstregeling. Deze hervatting komt na maanden van onderbreking als gevolg van de coronavirus pandemie.

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft aangekondigd dat de treinverbinding tussen Nederland en Duitsland weer in werking is gesteld. Deze verbindingen waren eerder onderbroken vanwege de maatregelen die genomen werden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De NS zegt dat de treinen tussen Nederland en Duitsland nu weer met een normale dienstregeling rijden. Er worden meer treinen ingezet om de vraag naar treinvervoer te verwerken. De NS heeft ook aangekondigd dat er extra maatregelen worden genomen om de veiligheid van de reizigers te garanderen. Zo worden er bijvoorbeeld extra schoonmaakrondes uitgevoerd en worden er extra mondkapjes en desinfecterende middelen aan boord aangeboden.

De hervatting van de treinverbinding tussen Nederland en Duitsland is goed nieuws voor reizigers die regelmatig tussen de twee landen reizen. Het betekent ook dat er meer mogelijkheden zijn voor toeristen om de twee landen te bezoeken.

Het is belangrijk dat reizigers zich aan de maatregelen houden die door de NS zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat het reizen met de trein zo veilig mogelijk verloopt. Reizigers moeten bijvoorbeeld altijd een mondkapje dragen en hun handen desinfecteren voordat ze de trein instappen.

Al met al is de hervatting van de treinverbinding tussen Nederland en Duitsland een positief teken dat het leven weer langzaam terugkeert naar normaal. De NS doet er alles aan om ervoor te zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen tussen de twee landen.