Travis Kelce spreekt over relatie met Taylor Swift: 'Haar familie was cupido'

Travis Kelce spreekt over relatie met Taylor Swift: ‘Haar familie was cupido’

Travis Kelce, de Amerikaanse voetballer, heeft onlangs openlijk gesproken over zijn relatie met Taylor Swift. In een interview met ESPN vertelde hij dat hun relatie werd bevorderd door Taylors familie.

Kelce zei dat hij Taylor Swift ontmoette tijdens een concert in Kansas City. Hij was onder de indruk van haar optreden en wilde haar graag beter leren kennen. Toen hij haar vroeg of ze wilde afspreken, was ze enthousiast.

Hij vertelde dat Taylors familie een grote rol speelde in het versterken van hun relatie. “Haar familie was echt cupido,” zei hij. “Ze hielden van mij en ik hield van hen. Ze waren zo aardig voor me en ik voelde me meteen thuis bij hen.”

Kelce zei ook dat hij Taylor Swift als een goede vriendin beschouwt. “We hebben een geweldige band,” zei hij. “We hebben veel plezier samen en we kunnen over alles praten.”

Hoewel de twee niet meer samen zijn, lijkt Kelce nog steeds veel respect te hebben voor Taylor Swift. Hij zei dat hij haar altijd als een goede vriendin zal blijven beschouwen.