Transavia krijgt boete voor nachtelijke landingen op Rotterdam Airport

Transavia heeft een boete gekregen van de luchthaven van Rotterdam voor het maken van nachtelijke landingen. De boete is opgelegd omdat de luchtvaartmaatschappij meer nachtelijke landingen heeft gemaakt dan toegestaan.

Het bedrijf heeft de boete ontvangen omdat het meer nachtelijke landingen heeft gemaakt dan toegestaan volgens de regels van Rotterdam Airport. De luchthaven heeft een beperking ingesteld op het aantal nachtelijke landingen dat maatschappijen mogen maken om de omgeving te beschermen tegen geluidsoverlast.

Transavia heeft de boete aanvaard en heeft toegezegd dat het zich zal houden aan de regels van Rotterdam Airport. Het bedrijf heeft ook toegezegd dat het zal proberen om de geluidsoverlast te verminderen door het gebruik van stillere vliegtuigen en door het verminderen van het aantal nachtelijke landingen.

De boete is een duidelijk signaal dat Rotterdam Airport niet tolereert dat maatschappijen de regels overtreden. Het is belangrijk dat luchtvaartmaatschappijen zich houden aan de regels om te voorkomen dat er overlast wordt veroorzaakt voor de omgeving.