Tottenham verliest voor derde keer op rij tegen Aston Villa door afgekeurde goals van Son

Tottenham verliest voor derde keer op rij tegen Aston Villa door afgekeurde goals van Son

Tottenham Hotspur heeft voor de derde keer op rij verloren tegen Aston Villa. Deze keer was de uitslag 2-1. De verliezende ploeg had een aantal kansen om de wedstrijd te winnen, maar twee goals van Son Heung-min werden afgekeurd door de VAR.

De eerste goal van Son werd afgekeurd omdat hij zijn voet te ver naar voren had gezet voordat hij de bal raakte. De tweede goal werd afgekeurd omdat er een handspel was geconstateerd. Dit betekende dat Tottenham geen goals kon maken en daardoor verloren ze de wedstrijd.

Het is jammer dat Tottenham deze wedstrijd verloren heeft, omdat ze een aantal goede kansen hadden om te winnen. De afgekeurde goals van Son waren een grote teleurstelling voor de spelers en de fans. Het is echter belangrijk dat de spelers leren van hun fouten en zich blijven concentreren op hun prestaties.

Tottenham zal nu moeten proberen om hun volgende wedstrijd te winnen om hun verlies tegen Aston Villa goed te maken. Als ze dit doen, zullen ze weer in staat zijn om mee te doen aan de strijd om de titel.