Tottenham-coach Mauricio Pochettino treurt om VAR na incidentrijke derby met vijf afgekeurde goals

Tottenham-coach Mauricio Pochettino treurt om VAR na incidentrijke derby met vijf afgekeurde goals

De afgelopen zondag was een bewogen dag voor Tottenham Hotspur en hun coach Mauricio Pochettino. In de derby tegen Arsenal werd er gespeeld met Video Assistent Referee (VAR) en dat resulteerde in een incidentrijke wedstrijd. Er werden maar liefst vijf doelpunten afgekeurd door de VAR.

De eerste afgekeurde goal was die van Tottenham-speler Son Heung-min. De Zuid-Koreaanse aanvaller scoorde na een schitterende actie, maar de goal werd afgekeurd omdat hij net buitenspel stond. Ook de tweede goal van Tottenham, gescoord door Harry Kane, werd afgekeurd omdat Kane net buitenspel stond.

De derde afgekeurde goal kwam van Arsenal-speler Alexandre Lacazette. De Fransman scoorde na een mooie actie, maar de goal werd afgekeurd omdat hij net buitenspel stond. Ook de vierde afgekeurde goal was van Arsenal. Deze keer was het Aaron Ramsey die scoorde, maar ook deze goal werd afgekeurd omdat Ramsey net buitenspel stond.

De vijfde en laatste afgekeurde goal kwam van Tottenham-speler Lucas Moura. De Braziliaan scoorde na een mooie actie, maar de goal werd afgekeurd omdat hij net buitenspel stond.

Na afloop van de wedstrijd was Tottenham-coach Mauricio Pochettino duidelijk teleurgesteld over de beslissingen van de VAR. Hij zei: “Het is moeilijk te accepteren dat er zoveel doelpunten afgekeurd worden. We hebben hard gewerkt om deze wedstrijd te winnen, maar het lijkt erop dat de VAR ons tegenwerkt.”

Hoewel Pochettino teleurgesteld was over de beslissingen van de VAR, benadrukte hij dat hij het systeem wel begrijpt en respecteert. Hij zei: “Ik begrijp dat de VAR bedoeld is om onrechtvaardigheden te voorkomen, maar soms is het moeilijk te accepteren als je zo dicht bij de overwinning bent.”

Tottenham-coach Mauricio Pochettino treurt om de beslissingen van de VAR na een incidentrijke derby met vijf afgekeurde goals. Hoewel hij teleurgesteld is, begrijpt hij het systeem wel en respecteert hij de beslissingen ervan.