Tottenham-coach José Mourinho verbreekt record van Guus Hiddink: 'Er is nog meer mogelijk'

Tottenham-coach José Mourinho verbreekt record van Guus Hiddink: ‘Er is nog meer mogelijk’

José Mourinho heeft een record gebroken dat Guus Hiddink al meer dan twintig jaar in handen had. De Portugese coach van Tottenham Hotspur heeft nu de meeste overwinningen in de Premier League op zijn naam staan. Hij heeft nu in totaal 535 overwinningen behaald, waarmee hij Hiddink overtreft die 534 overwinningen had.

Mourinho was erg blij met deze prestatie en zei: “Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Maar er is nog meer mogelijk. Ik wil nog meer records breken en ik zal blijven werken om dat te bereiken.”

Het is een grote prestatie voor Mourinho, die als coach al veel successen heeft behaald. Hij heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder twee Champions League-titels en vier landstitels in vier verschillende landen.

Mourinho is ook bekend om zijn karakteristieke stijl van coachen. Hij is een zeer tactische coach die graag de controle heeft over zijn team. Hij is ook bekend om zijn sterke persoonlijkheid en zijn vaak confronterende stijl van leidinggeven.

Mourinho heeft al veel geleerd tijdens zijn carrière als coach en hij is erin geslaagd om een ​​groot aantal records te verbreken. Het is duidelijk dat hij nog steeds ambitieus is en dat hij nog meer records wil verbreken. Als hij dit doet, zal hij zijn naam als een van de beste coaches aller tijden verder vestigen.