Tori Kelly gaat na ziekenhuisopname volgende maand weer op tournee: Tournee hervat na korte onderbreking

Tori Kelly, de Amerikaanse zangeres en songwriter, heeft aangekondigd dat ze volgende maand weer op tournee gaat. De tournee komt na een korte onderbreking vanwege een ziekenhuisopname.

De tournee begint in juli met optredens in Japan, waar Kelly eerder dit jaar al een succesvolle tournee had. Daarna gaat ze naar Europa en de Verenigde Staten.

Kelly heeft de afgelopen maanden gebruikt om te herstellen van een ziekenhuisopname. Ze heeft gezegd dat ze blij is dat ze weer op tournee kan gaan en dat ze er klaar voor is.

De fans van Kelly zijn ook blij dat ze weer op tournee gaat. Ze hebben al veel positieve reacties gegeven op de aankondiging van de tournee. De verwachting is dat de shows net zo succesvol zullen zijn als haar vorige tournees.

Kelly heeft ook aangekondigd dat er nieuwe muziek op de tournee zal worden gespeeld. Fans kunnen dus uitkijken naar nieuwe nummers van hun favoriete artiest.

Het is duidelijk dat Tori Kelly er klaar voor is om weer op tournee te gaan. Haar fans kunnen zich verheugen op een geweldige show vol nieuwe muziek.