Top 2500: 25-jarig jubileum wordt gevierd met eenmalige uitbreiding van de Top 2000-lijst

Het 25-jarig jubileum van de Top 2000 wordt gevierd met eenmalige uitbreiding van de lijst. De Top 2000 is een jaarlijks terugkerende lijst met de meest populaire muzieknummers aller tijden, gebaseerd op stemmen van luisteraars. Om het 25-jarig jubileum te vieren, wordt de lijst uitgebreid met 500 extra nummers, waardoor de lijst uiteindelijk bestaat uit 2500 nummers.

De extra 500 nummers zijn geselecteerd door een panel van muziekkenner. Zij hebben gekeken naar de meest invloedrijke muzieknummers uit de afgelopen 25 jaar. De nummers zijn afkomstig uit verschillende genres, waaronder pop, rock, hiphop, dance en jazz.

De Top 2000-lijst wordt elk jaar in december uitgezonden op NPO Radio 2. De lijst wordt samengesteld door luisteraars die hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete nummers. De lijst wordt elk jaar geüpdatet met de nieuwste nummers, maar ook met klassiekers.

De lijst is een populair onderdeel van de Nederlandse cultuur geworden en wordt elk jaar door miljoenen luisteraars gevolgd. Het 25-jarig jubileum wordt gevierd met eenmalige uitbreiding van de lijst, waardoor er nog meer muziekgenres en nummers toegevoegd worden aan de lijst.

Het is een unieke gelegenheid om de Top 2000-lijst te vieren en om te genieten van de meest populaire muzieknummers uit de afgelopen 25 jaar. Luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete nummers en zo hun stem laten horen in de lijst.

Wees er snel bij om je stem uit te brengen op je favoriete nummers en om deel te nemen aan het vieren van het 25-jarig jubileum van de Top 2000-lijst!