Tom Brady wordt mede-eigenaar van Birmingham City, NFL-ster.

Tom Brady, de NFL-ster, is een van de nieuwe mede-eigenaren van Birmingham City Football Club. De zevenvoudig Super Bowl-kampioen maakte de aankoop samen met de investeringsmaatschappij RedBird Capital Partners.

Brady, die in februari zijn contract bij de New England Patriots verlengde, is de meest succesvolle quarterback in de NFL-geschiedenis. Hij heeft zeven Super Bowls gewonnen en is een van de meest gerespecteerde spelers in de sport.

De aankoop van Birmingham City is een grote stap voor Brady, die zijn carrière als voetballer wil uitbreiden. Hij hoopt dat hij zijn ervaring en kennis kan gebruiken om de club te helpen succes te boeken.

Birmingham City is momenteel actief in de Championship, de tweede divisie van het Engelse voetbal. De club heeft een lange geschiedenis en heeft in 2011 de League Cup gewonnen.

De aankoop van Brady is een belangrijke mijlpaal voor Birmingham City. De club hoopt dat de toevoeging van Brady’s ervaring en kennis het team zal helpen om verder te groeien en meer successen te boeken.

Brady is niet de eerste NFL-ster die eigenaar wordt van een voetbalclub. Ook andere grote namen zoals David Beckham en LeBron James hebben hun eigen clubs.

Het is duidelijk dat Brady’s aankoop van Birmingham City een grote stap voorwaarts is voor de club. Als Brady zijn ervaring en kennis kan gebruiken om de club te helpen succes te boeken, dan kan dit een grote stap zijn naar meer successen voor Birmingham City.