Tom Brady en Irina Shayk gaan uit elkaar na relatie van acht jaar

Tom Brady en Irina Shayk hebben na acht jaar samen hun relatie beƫindigd. Het stel, dat sinds 2013 een item was, heeft de relatie vriendschappelijk verbroken.

Tom Brady is een Amerikaanse voetballer die momenteel speelt voor de Tampa Bay Buccaneers. Hij is een van de meest succesvolle spelers in de NFL-geschiedenis, met zes Super Bowl-titels en vier MVP-awards.

Irina Shayk is een Russische modellen en actrice. Ze heeft gewerkt voor merken zoals Armani Exchange, Intimissimi en Victoria’s Secret. Ze heeft ook verschillende films geproduceerd, waaronder de korte film “The Beach”.

Het stel had een lange relatie, maar heeft besloten om uit elkaar te gaan. Ze hebben gezegd dat ze nog steeds goede vrienden zijn en dat ze hun privacy respecteren.

De twee hebben samen een dochter, Lea De Seine Shayk Cooper, die in 2017 werd geboren. Het stel heeft gezegd dat ze hun dochter blijven steunen en dat ze haar zullen opvoeden met liefde en respect.

Hoewel Tom Brady en Irina Shayk uit elkaar zijn gegaan, lijkt het erop dat ze hun relatie op een vriendelijke manier hebben beƫindigd. Ze hebben gezegd dat ze hun privacy respecteren en dat ze hun dochter blijven steunen.