Tim Krul weigerde mee te gaan met Oranje naar het Wereldkampioenschap in Qatar volgens Keeperstrainer Hoek

Tim Krul weigerde mee te gaan met Oranje naar het Wereldkampioenschap in Qatar volgens Keeperstrainer Hoek

Tim Krul, de Nederlandse doelman, heeft onlangs verklaard dat hij niet mee zal gaan met het Nederlandse elftal naar het Wereldkampioenschap in Qatar volgens keeperstrainer Frans Hoek. Hoek heeft gesproken over Krul’s beslissing om niet mee te gaan met Oranje naar Qatar.

Krul heeft aangegeven dat hij liever bij zijn familie in Nederland wil blijven. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Krul heeft ook verklaard dat hij zich volledig wil concentreren op zijn clubcarrière bij Newcastle United.

Hoek heeft gezegd dat hij begrijpt waarom Krul deze beslissing heeft genomen. Hoek heeft ook gezegd dat hij Krul’s beslissing respecteert en dat hij er geen probleem mee heeft dat Krul niet meegaat naar Qatar. Hoek heeft ook gezegd dat hij Krul’s beslissing zal respecteren en dat hij hem alle succes wenst bij zijn clubcarrière.

Hoewel Hoek begrip heeft voor Krul’s beslissing, zal hij zich toch moeten voorbereiden op een andere doelman voor het Wereldkampioenschap in Qatar. Er wordt verwacht dat Jasper Cillessen, de doelman van Valencia, de vervanger van Krul zal worden.

Hoewel Krul niet meegaat naar Qatar, is hij nog steeds een gewaardeerd lid van de Nederlandse selectie. Hoek heeft gezegd dat hij Krul altijd welkom is als lid van de selectie en dat hij er altijd op kan rekenen als hij nodig is.

Krul’s beslissing om niet mee te gaan naar Qatar is begrijpelijk, maar het betekent wel dat Hoek op zoek moet naar een andere doelman voor het Wereldkampioenschap. Hoewel Krul niet meegaat, is hij nog steeds een gewaardeerd lid van de selectie en Hoek zal hem altijd welkom heten als hij nodig is.