Tim Krul keert op 35-jarige leeftijd terug bij Luton Town in de Premier League

Tim Krul is een Nederlandse doelman die op 35-jarige leeftijd terugkeert bij Luton Town in de Premier League. Krul heeft een lange carrière achter de rug, waarin hij voor verschillende clubs heeft gespeeld, waaronder Newcastle United, Brighton & Hove Albion en Norwich City.

Krul begon zijn carrière bij ADO Den Haag, waar hij als jeugdspeler begon. Hij maakte zijn debuut in 2004 en speelde vervolgens voor Newcastle United, waar hij een vaste basisplaats kreeg. In 2013 verhuisde Krul naar Brighton & Hove Albion, waar hij twee seizoenen speelde. In 2015 verhuisde hij naar Norwich City, waar hij tot 2019 speelde.

Krul heeft nu de overstap gemaakt naar Luton Town in de Premier League. Krul is een ervaren doelman met veel kennis van het spel en hij zal Luton Town zeker helpen om hun doelstellingen te bereiken. Krul is ook een goed voorbeeld voor jonge spelers, omdat hij laat zien dat je nooit te oud bent om je dromen te verwezenlijken.

Krul is blij met zijn terugkeer naar Luton Town en hij is er klaar voor om zijn carrière voort te zetten. Hij hoopt dat hij Luton Town kan helpen om hun doelstellingen te bereiken en dat hij een positieve bijdrage kan leveren aan de club.