Tilburgers kunnen alsnog genieten van vuurwerk: voorstelling een dag later

Tilburgers kunnen alsnog genieten van vuurwerk: voorstelling een dag later

Tilburgers hebben een reden om te juichen: alsnog kunnen ze genieten van een vuurwerkshow! Ondanks dat de jaarlijkse vuurwerkshow door de coronamaatregelen niet doorging op oudejaarsavond, wordt er op 1 januari 2021 een speciale voorstelling gegeven.

De voorstelling vindt plaats op het Wilhelminaplein in Tilburg. De show begint om 12 uur ‘s middags en duurt ongeveer twintig minuten. Het vuurwerk wordt afgestoken door een professionele organisatie en er zijn verschillende kleuren en formaten vuurwerk te zien.

De organisatie heeft aangekondigd dat er extra maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige manier kan genieten van de show. Er zal bijvoorbeeld geen publiek toegelaten worden in de buurt van het Wilhelminaplein. Ook zal er geen muziek gespeeld worden tijdens de show.

De organisatie hoopt dat deze voorstelling een mooi begin van 2021 kan zijn voor de inwoners van Tilburg. Ze hopen dat iedereen veilig kan genieten van de show en dat het een positieve start van het nieuwe jaar kan zijn.