Tilburger die al twee maanden vastzit in Spaanse cel krijgt hulp van Nederlandse Ambassade

Tilburger die al twee maanden vastzit in Spaanse cel krijgt hulp van Nederlandse Ambassade

Een Tilburger die al twee maanden vastzit in een Spaanse cel heeft hulp gekregen van de Nederlandse Ambassade. De man, die niet met naam genoemd wil worden, werd opgepakt in Spanje voor het vermeende bezit van drugs. Hij is sinds begin januari achter de tralies gezet en heeft sindsdien geen contact met zijn familie gehad.

De familie van de Tilburger heeft een beroep gedaan op de Nederlandse Ambassade om hulp te krijgen. De ambassade heeft een advocaat ingeschakeld om de man te helpen. De advocaat heeft de familie geïnformeerd dat de man geen toegang heeft tot zijn advocaat en dat hij niet eens weet wat er met hem gaat gebeuren.

De familie is erg dankbaar voor de hulp van de Nederlandse Ambassade. Ze hopen dat de man snel vrijgelaten wordt en dat hij weer thuis kan komen. De advocaat heeft aangegeven dat hij alles in het werk stelt om de man zo snel mogelijk vrij te krijgen.

De Nederlandse Ambassade is blij dat ze de Tilburger konden helpen. Ze benadrukken dat iedereen die in het buitenland in moeilijkheden komt, altijd contact kan opnemen met de ambassade voor hulp.