TikTok slaat jouw gegevens voortaan op in Europa

TikTok, de populaire social media app, heeft aangekondigd dat het voortaan al jouw gegevens in Europa zal opslaan. Dit betekent dat de gegevens die je met TikTok deelt, zoals foto’s en video’s, niet meer worden opgeslagen in servers in AziĆ«.

Het doel van deze verandering is om de privacy van gebruikers te verbeteren. Door de gegevens in Europa op te slaan, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun gegevens veilig en beschermd zijn. De Europese privacywetten zijn namelijk strenger dan die in Aziƫ.

De verandering is ook goed nieuws voor bedrijven die met TikTok werken. Door de gegevens in Europa op te slaan, kunnen bedrijven er zeker van zijn dat hun gegevens veilig zijn. Ook kunnen bedrijven er zeker van zijn dat hun gegevens niet worden gebruikt voor ongewenste doeleinden.

TikTok heeft aangekondigd dat de verandering binnenkort zal worden doorgevoerd. Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het een team van experts heeft samengesteld om ervoor te zorgen dat de gegevens veilig en beschermd blijven.

TikTok is een van de eerste social media apps die deze stap heeft gezet om de privacy van gebruikers te verbeteren. Het is een goede stap vooruit voor het bedrijf en het geeft gebruikers meer vertrouwen in de app.