Thomas Müller (34) verlengt bij Bayern en speelt zijn zestiende seizoen

bij de club

Thomas Müller (34) heeft zijn contract bij Bayern verlengd en speelt daarmee zijn zestiende seizoen bij de club. De aanvaller uit Weilheim, die al sinds 2008 bij de club is, is een van de meest succesvolle spelers in de geschiedenis van Bayern.

Müller heeft al vele prijzen gewonnen met Bayern, waaronder acht landstitels, vijf Duitse bekers en een Champions League-titel. Daarnaast heeft hij ook een indrukwekkend aantal doelpunten gemaakt in zijn carrière bij de club. In totaal heeft hij meer dan 200 doelpunten gemaakt voor Bayern, waarmee hij de derde meest productieve speler in de geschiedenis van de club is.

Müller is een van de meest geliefde spelers bij Bayern. Hij is bekend om zijn harde werk en zijn loyaliteit aan de club. Ook is hij een van de meest ervaren spelers in het team, wat hem een waardevolle leider maakt voor de jongere spelers.

Met zijn verlenging bij Bayern laat Müller zien dat hij nog steeds een belangrijke speler is voor de club. Hij is vastbesloten om nog meer successen te behalen met Bayern en om zijn indrukwekkende prestaties voort te zetten. Met zijn verlenging laat Müller zien dat hij nog steeds een waardevolle speler is voor de club en dat hij nog steeds een van de beste spelers in Duitsland is.