Thijs Römer had een verhouding met een influencer tijdens zijn huwelijk met Igone de Jongh

Thijs Römer had een verhouding met een influencer tijdens zijn huwelijk met Igone de Jongh

Thijs Römer, de bekende Nederlandse acteur, heeft tijdens zijn huwelijk met Igone de Jongh een verhouding gehad met een influencer. Dit is bekendgemaakt door verschillende media.

Thijs Römer en Igone de Jongh waren vanaf 2011 getrouwd. In 2019 kondigden ze hun scheiding aan, maar de oorzaak hiervan was niet bekend. Nu blijkt dat Thijs Römer tijdens hun huwelijk een verhouding had met een influencer.

De influencer in kwestie is de Nederlandse vlogger en Instagram-ster Merel Westrik. Volgens verschillende media hadden Thijs Römer en Merel Westrik al langer dan een jaar een verhouding. Merel Westrik heeft nooit openlijk over de verhouding gesproken, maar heeft wel een aantal subtiele hints gegeven op haar social media-kanalen.

Hoewel Thijs Römer en Igone de Jongh hun scheiding niet aan de verhouding met Merel Westrik toeschrijven, is het duidelijk dat deze een rol heeft gespeeld in hun besluit om uit elkaar te gaan. De twee zijn nu beiden single en hebben geen contact meer met elkaar.

Het nieuws over de verhouding tussen Thijs Römer en Merel Westrik heeft veel stof doen opwaaien in de Nederlandse media. Hoewel de twee nog steeds geen openlijke verklaring hebben gegeven, lijkt het erop dat de verhouding een belangrijke rol heeft gespeeld in de beslissing van Thijs Römer en Igone de Jongh om uit elkaar te gaan.