Thaise Koningsofzoon na 27 Jaar Terug in Geboorteland

De Thaise koningsofzoon, Prins Maha Vajiralongkorn, is na 27 jaar terug in zijn geboorteland. De prins, die de troon zal bestijgen als koning van Thailand, is teruggekeerd naar het land om deel te nemen aan de kroningsceremonie.

De prins is de zoon van de huidige koning, Bhumibol Adulyadej, die in 2016 overleed. Prins Maha Vajiralongkorn is de eerste koningsofzoon die na 27 jaar terugkeert naar Thailand. Hij had al sinds 1989 in het buitenland gewoond.

De kroningsceremonie zal plaatsvinden op 3 december 2019. Prins Maha Vajiralongkorn zal dan officieel worden gekroond tot de nieuwe koning van Thailand. De ceremonie zal een groot feest worden voor het Thaise volk. Er zullen veel mensen aanwezig zijn om de prins te verwelkomen en te eren.

De prins heeft al verschillende activiteiten georganiseerd om zijn terugkeer te vieren. Hij heeft onder andere een bezoek gebracht aan verschillende tempels in Bangkok en andere delen van Thailand. Ook heeft hij verschillende liefdadigheidsactiviteiten georganiseerd om de armeren in Thailand te helpen.

De Thaise mensen zijn erg blij dat hun koningsofzoon na 27 jaar terug is in hun land. Ze hopen dat hij een goede koning zal zijn en dat hij de Thaise cultuur en tradities zal versterken. De kroningsceremonie zal een grote stap voorwaarts zijn voor Thailand en de mensen van het land.