‘Tennissers ruiken wiet op US Open: ‘Net alsof je bij Snoop Dogg thuis bent’

De US Open, het grootste tennistoernooi ter wereld, is dit jaar opgeschrikt door een onverwacht probleem: wietgeur. De geur was zo sterk dat sommige spelers zelfs vroegen of er iemand in de buurt was die wiet aan het roken was.

De geur was zo sterk dat het voor sommige spelers moeilijk was om zich te concentreren tijdens hun wedstrijden. Een van de spelers, de Canadese Vasek Pospisil, zei dat de geur zo sterk was dat het leek alsof je bij Snoop Dogg thuis was.

De US Open-organisatie heeft bevestigd dat er inderdaad een sterke wietgeur in het stadion hing. Ze hebben echter geen verklaring gegeven voor de oorsprong van de geur. Er wordt gespeculeerd dat het misschien te maken had met de vele fans die naar het stadion kwamen om de wedstrijden te bekijken.

Hoewel de US Open-organisatie nog geen verklaring heeft gegeven voor de oorsprong van de geur, hebben ze aangekondigd dat ze maatregelen zullen nemen om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst niet meer voorkomen. Ze gaan bijvoorbeeld extra beveiliging inzetten om ervoor te zorgen dat er geen drugs in het stadion komen.

Het incident met de wietgeur is een schok voor de US Open-organisatie, maar het is ook een goede les voor andere sportevenementen. Het laat zien hoe belangrijk het is om goede veiligheidsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat er geen drugs in het stadion komen.