Ten Hag ziet 'horrorstart' van Manchester United: 'Dit team heeft karakter'

Ten Hag ziet ‘horrorstart’ van Manchester United: ‘Dit team heeft karakter’

De start van Manchester United onder de leiding van manager Ole Gunnar Solskjaer is niet bepaald goed verlopen. Na een aantal teleurstellende resultaten heeft Ajax-trainer Erik ten Hag zijn mening gegeven over de situatie. Ten Hag, die vorig seizoen de Champions League-finale bereikte met Ajax, ziet de ‘horrorstart’ van Manchester United met lede ogen aan.

“Het is een moeilijke start voor Manchester United, maar het is duidelijk dat dit team karakter heeft”, zei Ten Hag in een interview met Sky Sports. “Het is een team met veel ervaring en kwaliteit. Ze hebben veel goede spelers en ik denk dat ze zichzelf kunnen herpakken.”

Ten Hag benadrukte ook dat het belangrijk is dat Manchester United een goede teamgeest behoudt. “Het is belangrijk dat je als team samenwerkt en het beste uit elkaar haalt. Als je dat doet, kun je de resultaten verbeteren.”

De trainer van Ajax liet ook weten dat hij veel respect heeft voor Solskjaer en zijn team. “Ole Gunnar Solskjaer heeft een geweldig verleden bij Manchester United en ik heb veel respect voor hem en zijn team. Ik ben ervan overtuigd dat ze zichzelf kunnen herpakken en weer succesvol kunnen worden.”

Hoewel Ten Hag de situatie bij Manchester United niet makkelijk vindt, is hij optimistisch over de toekomst. “Ik denk dat ze deze moeilijke start kunnen overwinnen en weer succesvol kunnen worden. Als ze samenwerken en hun best doen, kan het team weer bovenaan staan.”