Ten Hag verliest met Manchester United tegen Bayern in spektakelwedstrijd

Ten Hag verliest met Manchester United tegen Bayern in spektakelwedstrijd

De afgelopen dinsdag stond er een ware spektakelwedstrijd op het programma tussen Manchester United en Bayern München. De wedstrijd stond onder leiding van de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie. Onder leiding van Ole Gunnar Solskjaer, de manager van Manchester United, gingen de Red Devils de strijd aan met de Duitsers.

Helaas voor Manchester United en hun Nederlandse manager, Ole Gunnar Solskjaer, was het Bayern München dat de wedstrijd won. Met een doelpunt van Kingsley Coman in de tweede helft, wisten de Duitsers de wedstrijd te winnen.

Hoewel Manchester United de wedstrijd verloor, was er toch veel te genieten voor de fans. Er werd gespeeld met veel energie en beide teams lieten zien waarom ze zo hoog in de competitie staan. Ook de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie deed het goed en liet zien dat hij een goede keuze was om de wedstrijd te leiden.

Hoewel het resultaat niet was wat Manchester United had gehoopt, was het toch een geslaagde avond voor de Nederlandse manager Ole Gunnar Solskjaer. Hij liet zien dat hij een goede tactiek had en zijn team kon motiveren. Hij heeft laten zien dat hij een goede manager is die er alles aan doet om Manchester United naar de top te brengen.