Ten Hag verdedigt Onana na foutieve actie in Champions League

Ten Hag verdedigt Onana na foutieve actie in Champions League

Er is veel ophef ontstaan na de foutieve actie van Andre Onana in de Champions League wedstrijd tussen Ajax en Valencia. Onana, de doelman van Ajax, kreeg een rode kaart nadat hij de bal buiten het veld had geschopt. Hoewel de actie onverantwoord was, heeft trainer Erik ten Hag Onana verdedigd.

Ten Hag zei dat Onana een goede keeper is en dat hij een fout heeft gemaakt. Hij benadrukte dat Onana normaal gesproken een goede speler is en dat hij zichzelf moet blijven verbeteren. Ten Hag zei ook dat Onana een goede mentaliteit heeft en dat hij de situatie als een professional heeft aangepakt.

Hoewel de actie van Onana onverantwoord was, is het duidelijk dat Ten Hag achter hem staat. Hij benadrukte dat Onana een goede keeper is en dat hij een fout heeft gemaakt, maar dat hij ook een goede mentaliteit heeft. Ten Hag heeft ook gezegd dat Onana zichzelf moet blijven verbeteren en dat hij de situatie als een professional heeft aangepakt.

Het is duidelijk dat Ten Hag achter Onana staat en dat hij hem wil helpen om zichzelf te verbeteren. Hoewel de actie van Onana onverantwoord was, is het duidelijk dat Ten Hag er alles aan doet om Onana te helpen om zichzelf te verbeteren.