Ten Hag stuurt signaal met schorsing Sancho: 'Er was geen goede cultuur voor mij'

Ten Hag stuurt signaal met schorsing Sancho: ‘Er was geen goede cultuur voor mij’

Er is veel te doen geweest rondom de schorsing van Jadon Sancho door Ajax-coach Erik ten Hag. De trainer stuurde een duidelijk signaal naar de rest van de spelersgroep door de Engelse aanvaller voor twee wedstrijden te schorsen. Ten Hag liet weten dat er binnen de club geen goede cultuur was voor Sancho.

De aanvaller kreeg een schorsing nadat hij zich niet aan de regels van de club had gehouden. Ten Hag verklaarde dat hij de speler had geschorst omdat hij niet de juiste houding had getoond. Hij voegde eraan toe dat er binnen de club geen goede cultuur was voor Sancho en dat hij daarom geen andere keuze had dan hem te schorsen.

De schorsing van Sancho heeft veel stof doen opwaaien bij Ajax-fans. Sommige fans zijn het er niet mee eens dat Ten Hag de speler heeft geschorst, terwijl anderen denken dat het een goede zet was om een signaal af te geven aan de rest van de spelersgroep.

Het is duidelijk dat Ten Hag een duidelijk signaal heeft afgegeven met de schorsing van Sancho. Hij wil laten zien dat er binnen de club een goede cultuur moet heersen en dat spelers zich aan de regels moeten houden. Of dit signaal effectief is, zal de tijd uitwijzen.