Ten Hag over feestgedrag van Rashford na zware derbynederlaag: 'Het is onaanvaardbaar'

Ten Hag over feestgedrag van Rashford na zware derbynederlaag: ‘Het is onaanvaardbaar’

Na een zware derbynederlaag tegen Manchester City heeft Marcus Rashford, speler van Manchester United, een feestje gevierd in zijn huis. Deze actie is niet door iedereen gewaardeerd en ook de trainer van Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, heeft hierover kritiek geuit. Ook de Nederlandse coach van Ajax, Erik ten Hag, heeft zijn mening gegeven over het feestgedrag van Rashford.

Ten Hag is van mening dat het feestgedrag van Rashford onaanvaardbaar is. Volgens hem is het niet de juiste manier om met een nederlaag om te gaan. Ten Hag vindt dat je als sporter altijd respect moet tonen voor je tegenstanders, ook als je verliest. Hij vindt dat je als sporter altijd je verantwoordelijkheid moet nemen voor je acties.

Ten Hag benadrukt dat het belangrijk is om als sporter altijd professioneel te blijven. Volgens hem moeten sporters altijd hun best doen om hun tegenstanders te respecteren en zich professioneel te gedragen, zelfs na een nederlaag. Hij benadrukt dat het feestgedrag van Rashford niet de juiste manier is om met een nederlaag om te gaan.

Ten Hag is van mening dat het belangrijk is dat sporters altijd hun best doen om hun tegenstanders te respecteren en zich professioneel gedragen. Hij benadrukt dat het feestgedrag van Rashford onaanvaardbaar is en dat je als sporter altijd je verantwoordelijkheid moet nemen voor je acties.