Ten Hag na wonderbaarlijke ontsnapping United: 'Dit moet het keerpunt zijn'Ten Hag spreekt na wonderbaarlijke ontsnapping tegen United: 'Dit moet het keerpunt zijn'

Ten Hag na wonderbaarlijke ontsnapping United: ‘Dit moet het keerpunt zijn’Ten Hag spreekt na wonderbaarlijke ontsnapping tegen United: ‘Dit moet het keerpunt zijn’

Er heerste een gevoel van opluchting bij Ajax-coach Erik ten Hag na de wonderbaarlijke ontsnapping tegen Manchester United in de Champions League. De Amsterdammers wonnen met 2-1 in de Johan Cruijff Arena en zijn daarmee door naar de kwartfinale van het toernooi. Ten Hag sprak na afloop van de wedstrijd over de betekenis van deze overwinning.

“Dit moet het keerpunt zijn voor ons”, aldus Ten Hag. “We hebben een goede prestatie geleverd tegen een sterke tegenstander. We hebben laten zien dat we een goed team zijn en dat we in staat zijn om tegen de beste teams van Europa te spelen. We hebben laten zien dat we in staat zijn om te winnen.”

De Ajax-coach was ook trots op zijn spelers. “We hebben laten zien dat we als team kunnen strijden en dat we ons niet laten intimideren door sterke tegenstanders. We hebben laten zien dat we in staat zijn om onszelf te verbeteren en dat we onszelf kunnen verbeteren als team.”

Ten Hag is ervan overtuigd dat deze overwinning een belangrijke stap is voor Ajax. “We hebben laten zien dat we een goed team zijn en dat we in staat zijn om tegen de beste teams van Europa te spelen. We hebben laten zien dat we in staat zijn om te winnen. Dit moet het keerpunt zijn voor ons.”

Met deze overwinning heeft Ajax laten zien dat ze een team zijn dat in staat is om tegen de beste teams van Europa te spelen en om te winnen. Het is nu aan Ten Hag en zijn spelers om deze prestatie voort te zetten en om hun plaats in de kwartfinale van de Champions League veilig te stellen.