Ten Hag kritiseert United bij aanvang van wedstrijd tegen Bournemouth: 'Zo word je benadeeld'

Ten Hag kritiseert United bij aanvang van wedstrijd tegen Bournemouth: ‘Zo word je benadeeld’

Ajax-manager Erik ten Hag heeft Manchester United kritiek gegeven voor de manier waarop de club de wedstrijd tegen Bournemouth aanvatte. Ten Hag was van mening dat de club benadeeld werd door de omstandigheden waarin de wedstrijd plaatsvond.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bournemouth, die gespeeld werd op Old Trafford, had Manchester United een reeks van slechte resultaten. Ten Hag zei dat de club niet in staat was om optimaal te presteren als gevolg van de omstandigheden waarin de wedstrijd plaatsvond.

“Het is moeilijk om te presteren als je niet in staat bent om je optimaal voor te bereiden,” zei Ten Hag. “Je moet in staat zijn om je spelers voldoende rust te geven, maar dat is niet mogelijk als je elke week moet spelen.”

Ten Hag ging verder door te zeggen dat het belangrijk is dat clubs in staat zijn om hun spelers voldoende rust te geven tussen wedstrijden. Hij zei ook dat het belangrijk is dat clubs hun spelers voldoende tijd geven om zich voor te bereiden op elke wedstrijd.

“Als je niet in staat bent om je spelers voldoende rust te geven, dan word je benadeeld,” zei Ten Hag. “Je moet in staat zijn om je spelers voldoende tijd te geven om zich voor te bereiden op elke wedstrijd.”

Ten Hag benadrukte dat clubs moeten streven naar een evenwicht tussen het geven van rust aan hun spelers en het behalen van goede resultaten. Hij zei ook dat het belangrijk is dat clubs hun spelers voldoende tijd geven om zich voor te bereiden op elke wedstrijd, omdat dit een grote invloed heeft op de prestaties van de spelers.