Ten Hag krijgt schorsing na moeizame overwinning van Manchester United

Ten Hag krijgt schorsing na moeizame overwinning van Manchester United

Er is veel ophef ontstaan na de moeizame overwinning van Ajax tegen Manchester United in de Champions League. Ajax-trainer Erik ten Hag heeft hiervoor een schorsing gekregen van de UEFA.

Ten Hag had na de wedstrijd kritiek geuit op de leiding van de wedstrijd. Hij vond dat de scheidsrechter te veel tijd had gespendeerd aan het beoordelen van een penalty die Manchester United had gekregen. Ten Hag was ook niet te spreken over de manier waarop de leiding de wedstrijd had geleid.

De UEFA heeft Ten Hag een schorsing van twee wedstrijden opgelegd. De schorsing betekent dat hij niet aanwezig zal zijn bij de volgende twee wedstrijden van Ajax in de Champions League.

Hoewel Ten Hag zelf zijn schorsing accepteert, is er veel kritiek op de UEFA. Veel mensen vinden dat Ten Hag onrechtvaardig behandeld is en dat de UEFA te streng is geweest.

Het is jammer dat Ten Hag geschorst is, maar het is ook belangrijk dat er duidelijke regels zijn voor trainers en spelers om zich aan te houden. Als iedereen zich aan de regels houdt, kan er een eerlijke wedstrijd worden gespeeld.