Ten Hag krijgt kritiek van journalisten, maar voelt steun van United-spelers

Ten Hag krijgt kritiek van journalisten, maar voelt steun van United-spelers

Er is veel kritiek geweest op de Nederlandse voetbaltrainer Erik ten Hag, maar hij voelt de steun van de spelers van Manchester United. Ten Hag is sinds de zomer van 2019 trainer van Manchester United en heeft een moeilijke tijd gehad. Hoewel hij veel kritiek heeft gekregen van journalisten, voelt hij de steun van de spelers.

Ten Hag heeft een aantal grote veranderingen doorgevoerd bij Manchester United. Hij heeft de focus verlegd naar een meer aanvallende stijl van voetbal, waardoor de ploeg meer doelpunten heeft gescoord. Ook heeft hij een aantal jonge spelers in de ploeg geïntroduceerd, waaronder Mason Greenwood en Brandon Williams.

Hoewel Ten Hag veel kritiek heeft gekregen, voelt hij de steun van de spelers. De spelers hebben gezegd dat ze achter Ten Hag staan en dat ze zijn aanpak waarderen. Ook hebben ze gezegd dat ze blij zijn met de veranderingen die hij heeft doorgevoerd.

Het is duidelijk dat Ten Hag de steun van de spelers heeft, maar of dit genoeg is om de kritiek van journalisten te weerstaan, is nog maar de vraag. Als Ten Hag wil slagen bij Manchester United, zal hij meer resultaten moeten boeken. Als hij dit doet, zal de kritiek van journalisten verdwijnen en zal hij meer steun krijgen.