Ten Hag klaagt over arbitrage na nederlaag in Kopenhagen: 'Zo is voetbal niet bedoeld'

Ten Hag klaagt over arbitrage na nederlaag in Kopenhagen: ‘Zo is voetbal niet bedoeld’

Er is veel kritiek gekomen op de arbitrage na de nederlaag van Ajax in Kopenhagen. Erik ten Hag, de trainer van Ajax, is ook zeer ontstemd over de beslissingen die de arbiter heeft genomen. Ten Hag heeft gezegd dat hij het niet eens is met de manier waarop de wedstrijd is gefloten.

Ten Hag heeft gezegd dat de arbiter te veel aandacht had voor de thuisploeg en dat hij de verkeerde beslissingen heeft genomen. Hij zei ook dat er een penalty had moeten worden toegekend aan Ajax, maar dat de arbiter dit niet heeft gedaan. Ten Hag was ook boos omdat de arbiter een speler van Ajax had moeten bestraffen voor een overtreding, maar dit niet heeft gedaan.

Ten Hag is van mening dat de arbitrage een grote invloed heeft op het resultaat van een wedstrijd en dat dit niet zo hoort. Hij zei: “Zo is voetbal niet bedoeld. Er moet eerlijk worden gespeeld en de arbiter moet objectief zijn.”

De kritiek van Ten Hag is begrijpelijk, maar het is ook belangrijk om te onthouden dat er altijd twee kanten zijn aan elk verhaal. De thuisploeg was misschien ook niet blij met sommige beslissingen van de arbiter, maar dit is moeilijk te beoordelen.

Hoe dan ook, Ten Hag heeft duidelijk laten zien dat hij niet tevreden is met de arbitrage en dat hij vindt dat er eerlijk moet worden gespeeld. Hij heeft ook laten zien dat hij een sterke leider is die voor zijn team opkomt.