Ten Hag houdt Sancho buiten selectie United na kritische uitspraken

Ten Hag houdt Sancho buiten selectie United na kritische uitspraken

De afgelopen weken hebben veel voetbalfans in de ban van de transfer van Jadon Sancho naar Manchester United. De Engelse club heeft een bod gedaan op de jonge aanvaller, maar Borussia Dortmund heeft de transfer tot nu toe geweigerd.

De situatie is nog verder verslechterd toen Sancho kritische uitspraken deed over zijn huidige coach, Ten Hag. De Nederlandse trainer heeft besloten om Sancho buiten de selectie van Manchester United te houden als reactie op deze uitspraken.

Ten Hag heeft aangegeven dat hij niet wil dat zijn spelers zich zo uitlaten over hun trainer. Hij heeft ook gezegd dat hij niet wil dat spelers zo’n negatieve invloed hebben op de sfeer binnen de club.

De Nederlandse trainer heeft ook gezegd dat hij Sancho’s uitspraken niet accepteert en dat hij niet wil dat de jonge aanvaller deelneemt aan de selectie van Manchester United. Ten Hag heeft aangegeven dat hij bereid is om met Sancho te praten om te zien of ze hun verschillen kunnen oplossen.

Hoewel Ten Hag’s beslissing om Sancho buiten de selectie te houden misschien streng lijkt, is het duidelijk dat hij een duidelijke boodschap wil sturen naar zijn spelers. Hij wil laten zien dat hij niet tolereert dat spelers zo negatief praten over hun trainers.