Ten Hag heeft zware opdracht tegen Bayern: 'Geen seconde verslappen'

Ten Hag heeft zware opdracht tegen Bayern: ‘Geen seconde verslappen’

De Nederlandse voetbaltrainer Erik ten Hag heeft een zware opdracht tegen Bayern München. Ten Hag is de trainer van Ajax, dat op woensdagavond in de kwartfinale van de Champions League tegen de Duitse kampioen speelt. Ten Hag heeft de spelers gewaarschuwd dat ze geen seconde mogen verslappen tegen de sterke tegenstander.

“We weten dat Bayern een geweldig team heeft, maar we moeten ons niet laten intimideren door hun kwaliteiten,” zei Ten Hag. “We moeten ons beste spel laten zien en ons niet laten afleiden door wat er om ons heen gebeurt. We moeten geconcentreerd blijven en geen seconde verslappen.”

Ten Hag benadrukte dat Ajax een goede prestatie moet leveren om de wedstrijd te winnen. “We moeten onszelf blijven uitdagen om beter te worden,” zei hij. “We moeten onze kansen benutten en geen fouten maken. We moeten onszelf blijven pushen om het beste uit onszelf te halen.”

De trainer benadrukte ook dat het belangrijk is dat de spelers hun best doen om zich aan te passen aan de stijl van spel van Bayern. “We moeten ons aanpassen aan hun tempo en hun manier van spelen,” zei hij. “We moeten onszelf blijven aanpassen aan de situatie en geen seconde verslappen.”

Ten Hag is ervan overtuigd dat Ajax in staat is om een goed resultaat te behalen tegen Bayern. “We hebben een goed team en we hebben de kwaliteit om te winnen,” zei hij. “We moeten er alles aan doen om een goed resultaat te behalen. We moeten geen seconde verslappen.”