Ten Hag heeft ‘positief’ gevoel na gesprek met nieuwe Manchester United-directeur

De voetbalwereld staat op zijn kop sinds de aankondiging dat Ten Hag de nieuwe directeur van Manchester United wordt. De Nederlandse trainer heeft al veel successen geboekt in zijn carrière, waaronder het winnen van de Eredivisie met Ajax in 2019.

Na een gesprek met de nieuwe directeur van Manchester United, Ed Woodward, heeft Ten Hag een positief gevoel over de toekomst van de club. Hij is enthousiast over de mogelijkheden die hij heeft om de club naar een hoger niveau te tillen. Ten Hag is van plan om de club te versterken met jonge talenten, en hij is vastbesloten om de club naar een hoger niveau te brengen.

Ten Hag is ook van plan om samen te werken met de huidige spelers en staf om ervoor te zorgen dat iedereen bijdraagt aan het succes van de club. Hij is van plan om een team te creëren dat gebaseerd is op respect, hard werken en samenwerking. Ten Hag is ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot succes voor Manchester United.

Ten Hag is er klaar voor om Manchester United naar een hoger niveau te tillen. Hij heeft al laten zien dat hij succesvol kan zijn in het voetbal, en hij is vastbesloten om dat succes voort te zetten bij Manchester United. Als Ten Hag slaagt in zijn missie, dan zal Manchester United weer terugkeren naar de top van het voetbal.