Ten Hag heeft geen berouw na Europese uitschakeling van Manchester United

Ten Hag heeft geen berouw na Europese uitschakeling van Manchester United

Na de Europese uitschakeling van Manchester United door FC Sevilla, heeft Ajax-trainer Erik ten Hag geen berouw getoond. Ten Hag was de trainer van United voordat hij naar Ajax verhuisde.

Hoewel Ten Hag sympathie heeft voor zijn voormalige club, heeft hij geen berouw getoond dat hij niet meer bij United is. “Ik ben blij dat ik hier bij Ajax ben”, zei Ten Hag na de wedstrijd. “Ik heb hier een mooie tijd gehad en ik ben trots op wat we hier hebben bereikt.”

Ten Hag was verantwoordelijk voor de verandering van stijl bij United, waardoor de ploeg meer aanvallend werd. Hoewel de resultaten niet altijd even goed waren, was er wel een duidelijke verbetering in de prestaties van de ploeg.

Hoewel Ten Hag geen berouw heeft, is hij wel teleurgesteld dat United uitgeschakeld is. “Het is jammer dat ze uitgeschakeld zijn, maar ik ben er trots op dat ik een klein deel van hun succes heb kunnen bijdragen”, aldus Ten Hag.

Ten Hag is nu bezig met het bouwen van een succesvol team bij Ajax. De ploeg heeft dit seizoen al veel successen geboekt en Ten Hag is vastbesloten om meer te bereiken. “Ik ben hier om Ajax naar een hoger niveau te brengen en ik ben ervan overtuigd dat we dat kunnen bereiken”, aldus Ten Hag.