Ten Hag geniet van omhaal van Garnacho, maar hij is nog geen Ronaldo of Rooney

Ten Hag geniet van omhaal van Garnacho, maar hij is nog geen Ronaldo of Rooney

Ten Hag geniet van de omhaal van Garnacho, maar hij is nog geen Ronaldo of Rooney. De omhaal van de jonge aanvaller van Ajax, Brian Garnacho, heeft veel mensen verrast. Zijn coach, Erik ten Hag, was ook onder de indruk. Ten Hag heeft gezegd dat Garnacho een geweldige speler is met een enorm potentieel. Maar hij benadrukte ook dat Garnacho nog een lange weg te gaan heeft voordat hij de status van een wereldster als Ronaldo of Rooney bereikt.

Garnacho heeft al bewezen dat hij een geweldige aanvaller is. Hij heeft al meerdere doelpunten gescoord en heeft een aantal indrukwekkende acties laten zien. Maar Ten Hag benadrukt dat hij nog steeds moet werken aan zijn techniek en tactiek om een betere speler te worden. Ten Hag gelooft dat Garnacho de juiste mentaliteit heeft om zich verder te ontwikkelen en zijn doelen te bereiken.

Ten Hag is ook van mening dat Garnacho nog steeds moet leren om zichzelf te verbeteren. Hij moet zich blijven concentreren op het verbeteren van zijn techniek en tactiek, en ook leren om onder druk te spelen. Als hij dit doet, dan kan hij een geweldige voetballer worden.

Hoewel Ten Hag erg onder de indruk is van de omhaal van Garnacho, benadrukt hij dat hij nog steeds een lange weg te gaan heeft voordat hij de status van een wereldster als Ronaldo of Rooney bereikt. Maar als hij blijft werken aan zijn techniek en tactiek, dan is er geen reden waarom hij niet net zo succesvol kan worden als zij.